Costa del Sol

Costa del Sol

Spanien
Visste du att solen skiner 260 dagar om året här? Addera ett fantastiskt utbud av golfbanor, utsökt mat, livfull kultur och hisnande utsiker och du kommer snabbt att förstå varför Costa del Sol gång på gång utnämns till det primära golfresorten. Efter en spännande runda golf kan du välja om du vill ta en promenad genom de charmiga gatorna i Malagas gamla kvarter eller njuta av solen på en av de soliga stränderna. Oavsett ditt val så garanteras du ha en fantastisk tid, medans du spelar din favoritsport.Se resor till Costa del Sol

Golfhöjdpunkter i Costa del Sol

Golf course - Atalaya Golf & Country Club - New Course

Atalaya Golf & Country Club - New Course

Från76,50 EUR

Boka starttid
 
 
37
Golfbanor
260
Soldagar
3,56 EUR
Öl (pint)
0,86 EUR
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Costa del Sol

Golf course - Mat & dryck

Mat & dryck

Costa del Sol erbjuder en fantastisk kombination av de bästa spanska, judiska och arabiska rätterna. En av höjdpunkterna av matlagningen i detta område är de färska fisk- och skaldjuren, men du borde även testa gazpacho, churros och tapas. Se till att besöka chiringuitos, typiska strandrestauranger som erbjuder utsökt friterad fisk och espetos de sardinas (sardingrillspett). De är kärnan av det Andalusiska köket och en lokal delikatess. De som letar efter innovation och lite avant-garde kommer inte bli besviken – åtta restauranger i Costa del Sol har tilldelats Michelin-stjärnor för deras förträfflighet.
Golf course - Stränder

Stränder

Idealet för alla solälskare och en perfekt plats att koppla av efter en utmanande runda. Ett året runt varmt klimat, fantastiska stränder och fina restauranger gör Costa del Sols kustlinje så unik. Några av de bästa stränderna i Costa del Sol är Playa de Burriana, Playa Malapesquera och Playa de Cabopino. Njut av den varma sanden under dina fötter och lyssna till det lugnande ljudet av havet när du planerar din nästa runda golf. Du kommer bli förvånad vilken skillnad det gör.
Golf course - Aktiviteter

Aktiviteter

Oförglömlig golfupplevelse är inte den enda anledningen till att du kommer älska din semester i Costa del Sol. Denna region erbjuder ett väldigt livligt kulturliv året runt. Karnevalen är ingen du vill missa. Förvänta dig färgglada kostymer, parader, mycket musik och rikligt med dryck och dans. Åtskilliga festivaler under sommarmånaderna erbjuder underhållning för bio-, musik-, och matentusiaster. Se till att besöka Malaga under Málaga Feria i augusti och beundra fyrverkerier och flamenco-uppträdanden. Om du är här i september eller oktober så är festivalerna i Fuengirola och Nerja måsten.