Gran Canaria

Gran Canaria

Spanien
Denna vulkansmidda ö har varit en populär destination för resenärer sedan slutet av 1950-talet. Inte bara är öarnas kultur och historia är mycket fascinerande, utan den orörda omgivande naturen kommer inte att förbli osedd. Gran Canaria erbjuder besökare en vacker balans av berg, klart blått vatten och extremt underhållande golf. Golfbanorna definieras av palmträden som skiljer banornas fairways tillsammans med majestätiska naturscenerier. Besök Gran Canaria och bada i den historiska kulturen, välkomnande lokalbefolkningen, magnifik arkitektur och charmiga vibrationer. Det är mycket vanligt att besökare återbesöker ön, antingen för att återuppleva sitt tidigare besök eller för att ta sig tid till aktiviteter och platser som de missat. Se resor till Gran Canaria!

Golfhöjdpunkter i Gran Canaria


Städer i Gran Canaria

 
 
4
Golfbanor
320
Soldagar
2 EUR
Öl (pint)
1,20 EUR
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Gran Canaria

Golf course - Mat & dryck

Mat & dryck

Ön Gran Canaria kommer att ge dina smaklökar en oförglömlig upplevelse. Med närodlade produkter serverar restaurangerna fräscha, hälsosamma och hållbara måltider som kommer att tillfredsställa alla gastronomiska entusiaster. Sänk tänderna i måltider var som helst från hamnen, till inlandet, eller hitta de gömda pärlorna i bergen för att få en panoramavy över ön samtidigt som du upplever utsökta måltider.
Golf course - Natur

Natur

Vandrare kommer att hitta alla komponenter för en magisk promenad bland vild natur och frisk växtlighet. De olika växtarterna finns runt varje hörn av ön, bergstopparna är nåbara och vandrare kommer att mötas av en panoramautsikt som överträffar din fantasi. Omtalad som en stjärnljusdestination, förvandlas den klarblå himlen under dagen till en outgrundlig målning med mörka himlar fyllda med stjärnor som är häpnadsväckande för de flesta erfarna stjärnskådare.
Golf course - Kultur

Kultur

Intill Västafrikas kust kommer grundpelarna i den spanska öns kultur från en stark blandning av mångkulturella aspekter som har etablerat detta färgstarka världsarv. Du kommer definitivt att behöva mer än en resa för att få hela bilden av Gran Canarias kulturarv, med museer, arkeologiska parker, den Fiesta och arkitektonisk storslagenhet.