Madeira

Portugal
En ö av naturlig skönhet belägen i Atlanten. Denna lugna och mysiga portugisiska ö utanför den afrikanska västkusten är internationellt känd för sin magnifika naturmiljö med flora och fauna som växer naturligt och orört. Kusthamnarna är idylliska och perfekt integrerade med de omgivande bergen tillsammans med en harmonisk atmosfär som kommer att lugna sinnet hos alla semesterfirare. Golfbanorna likaså, med naturliga växter och träd åtföljda av perfekt välskötta fairways och greener. Utsikten från golfbanorna är nästan overkliga eftersom horisonten är oändlig, med himmel och hav som så småningom går samman och skapar en oändlig bild av skönhet. Se resor till Madeira!

Golfhöjdpunkter i Madeira

 
 
2
Golfbanor
270
Soldagar
EUR 3
Öl (pint)
EUR 0.47
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Madeira

Sport

Den världsberömde fotbollsspelaren Cristiano Ronaldos karriär började på Madeira, och det finns ett museum tillägnat hans karriär och hans bidrag till sporten. Havet är som en lekplats för besökare som kan uppleva allt från surfing, bodyboarding, stand-up paddling, sportfiske, dykning och klipphoppning.

Trädgårdar och parker

Den exotiska grönskan, balanserad med turkosblått hav och färgstark växtlighet kommer att tillfredsställa alla besökare som letar efter en harmonisk och naturlig upplevelse. Eftersom två tredjedelar av ön är ett skyddat område förblir mycket av ön orörd. Det finns också botaniska trädgårdar med över 2000 arter av växter från hela världen, tillsammans med en amfiteater.

Funchal

Lokalbefolkningen i denna 500 år gamla stad är mycket gästvänliga och välkomnande mot besökare. Trots den lilla storleken på staden finns det ett överflöd av platser och sevärdheter som inte kan missas när du besöker detta atlantiska paradis. Kuststäder, matmarknader, vingårdar, museer och naturligtvis den otroliga utsikten över havet.