Mallorca

Mallorca

Spanien
Tillgänglig med bara några timmars flygning från de flesta europeiska städer, kommer denna idylliska ö att få dig att bli kär så fort du har landat. Vart du än ser kommer det att finnas något som fångar alla besökares uppmärksamhet, från byggnader, historiska artefakter och naturlandskap, till festivaler, stadsliv, fritidsaktiviteter och enastående gastronomiska upplevelser. Njut, men slappna inte av för länge eftersom du inte vill missa de olika komponenterna som gör denna ö till ett riktigt mästerverk. Se resor till Mallorca!

Golfhöjdpunkter i Mallorca


Städer i Mallorca

 
 
18
Golfbanor
300
Soldagar
2,75 EUR
Öl (pint)
0,83 EUR
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Mallorca

Golf course - Takbarer och gastronomi:

Takbarer och gastronomi:

Eftersom denna stad är en av de vackraste i Spanien finns det flera möjligheter att bevittna den från ett fågelperspektiv medan du njuter av några underbara drycker och god mat. Maten sträcker sig från små lokala restauranger till restauranger i Michelinguiden.
Golf course - Äventyr

Äventyr

Förutom golf är segling en av Mallorcas sporthöjdpunkter. Det finns flera vikar att utforska när du hyr paddelbåtar, eller varför inte fiska, cykla, klättra, rida, spela tennis och spela golf på några av Mallorcas många golfbanor i världsklass.
Golf course - Sevärdheter och attraktioner

Sevärdheter och attraktioner

Det finns massor av historia att täcka för historiskt intresserade besökare – tidig historia, utveckling genom tiderna och nyare historia. Flera olika museer och byggnader ger nya berättelser om händelser och händelser som har format denna unika destination.