Thailand

Thailand
Thailand beskrivs ofta som en livsförändrande upplevelse av förstagångsbesökare och är en av de mest populära semesterdestinationerna i världen. Golfscenen har blivit till synes mer populär de senaste åren på grund av de många nybyggda golfbanorna omgivna av färgglada och exotiska naturliga atmosfärer. Golfbanorna i Thailand är vanligtvis integrerade med den täta växtligheten och knepiga vattenhinder. Bangkoks huvudstad är en mycket golfvänlig destination, med vissa banor som arrangerat Asian Tour, som tillhör PGA. Njut av Thailands golf i världsklass och de många andra aktiviteterna som finns i ett av Asiens mest populära paradis. Se resor till Thailand!

Golfhöjdpunkter i Thailand

Black Mountain Golf Club - East & North Course

FrånEUR 79

Boka starttid

Krung Kavee Golf Course & Country Club Estate

FrånTHB 1,800

Boka starttid

Laguna Phuket Golf Club (Banyan Tree)

FrånTHB 2,000

Boka starttid

Mountain Creek Golf Resort and Residence

FrånTHB 1,550

Boka starttid

Summit Green Valley Chiangmai Country Club

FrånTHB 2,000

Boka starttid

The Imperial Lake View Hotel & Golf Club

FrånTHB 1,400

Boka starttid

Uniland Golf & Country Club - Course A

FrånTHB 1,000

Boka starttid

Uniland Golf & Country Club - Course B

FrånTHB 1,000

Boka starttid

Uniland Golf & Country Club - Course C

FrånTHB 1,000

Boka starttid
 
 
17
Golfbanor
230
Soldagar
EUR 2.20
Öl (pint)
EUR 0.95
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Thailand

Kampsport

En av världens mest populära destinationer för en mängd olika stilar av kampsport. Muay Thai, även känd som kickboxning, har sitt ursprung i Thailand och samlar människor från hela världen för att bevittna och utöva denna urgamla kampstil.

Öar och stränder

Ta en tur med Thailands traditionella long-tail-båtar till de många olika paradisöarna i Thailand. Det turkosa vattnet åtföljs av ett överflöd av vegeterade öar. Glöm inte att besöka den berömda Khao Phing Kan från James Bond – The Man with the Golden Gun.

Bangkok

Thailands huvudstad. Ta en tuk-tuk runt i denna magiska stad och omfamna det antika kulturarvet som är fint balanserat med moderna strukturer som lyser upp staden. Upplev äkta thailändsk mat på en av de många matmarknaderna och få kontakt med den vänliga lokalbefolkningen.